DOBRODOŠLI!

Vizija podjetja je prodreti na globalni trg in postani vodilen proizvajalec bagerskih cepilnikov in ponuditi strankam izdelek, ki ga potrebujejo. Vabljeni v naš salon v Podlipovica 6, 1411 Izlake. S hitro rastočo prodajo iščemo tudi vse zainteresirane prodajalce.
Bagerski cepilniki so razviti v Sloveniji, načrtovani za najzahtevnejše uporabnike, kvalitetno izdelani, kar omogoča brezskrbno, zanesljivo uporabo. Cepilniki so bili prvotno razviti za lastne potrebe, po letih testiranja in razvoja smo se odločili za serijsko proizvodnjo. Naši cepilniki so poleg slovenskega tržišča prisotni tudi v Avstriji, Nemčiji, Bolgariji.

01.
BREZ VZDRŽEVANJA
Celoten sistem je zaprt in ne potrebuje vzdrževanja. Vsi cepilniki imajo 12 mesečno garancijo. Potencialnim kupcem nudimo tudi demonstracijo in predstavitev na našem naslovu.
02.
KVALITETA
Leta testiranj, lastna proizvodnja in uporaba najkvalitetnejših materialov komponent uporabnikom zagotavljata dolgo in brez skrbno življensko dobo stroja.
03.
LASTEN RAZVOJ
Cepilniki so bili prvotno razviti za lastno uporabo, v Sloveniji. Ob raziskovanju trga smo ugotovili, da so naše rešitve inovativne in tehnološko naprednejše od konkurenčnih ponudnikov.

Ker vemo kaj je za stranke najboljše!

Pravzaprav je zelo preprosto - veliko razvoja, veliko testiranja, izbira kvalitetnih materialov, natančna sestava, vse to, da lahko kupcu ponudimo izdelek z dolgo življensko dobo.

Stremimo k najvišjim standardom kakovosti ter zagotavljanju in preseganju pričakovanj kupcev.

Zakaj ravno mi?

V našem podjetju na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo kupcev. Naše rešitve omogočajo trpežnost in samozavestno komunikacijo.

Naše korenine

Doma smo v kmetijstvu in gozdarstvu in dobro poznamo njegove procese. Vemo kaj potrebujemo in vemo kaj potrebujete vi. Smo majhni, a zaupanja vredni.

Dvo-stopenjski stožec premera Ø 300, zamenljiva konica, 15% lažji

Zavedamo se kako pomemben je tehnološko dovršen izdelek in kvaliteta sestavnih delov, ki uporabniku omogočata brezskrbno delo.

Zaradi specifične oblike cepilnika le to nima težav s pokanjem na mestih varjenja, osovina iz konstrukcijskega poboljšanega jekla trdnosti 42CrMo4+QT, uporabljamo kroglični ležaji SKF, ostruženi navoj, dvostopenskega votlega stožca, ki omogoča zamenjavo konice.

MODEL 550 (0,8-2,5 T)

Cepilnik je primeren za manjše bagre oz. traktorske prikolice s pretokom 10-30l/min. Primeren je za vsa manjša gozdarska opravila.

MODEL 800 (2,5-5 T)

Cepilnik primeren za srednje bagre oz. traktorske prikolice. Njegova uporaba je možna tako za manjša kot večja opravila.

MODEL 1000 (4-25 T) in 1200 (4-15 T)

Naš najmočnejši model imenovan tudi Hulk in je primeren za večje bagerje oz. traktorske prikolice. Primeren za najzahtevnejša gozdarska opravila.

Gozdarske prikolice

Ker želimo trgu ponuditi inovativne rešitve na področju gozdarstva in kmetijstva so naši cepilniki prilagojeni tudi uporabi na traktorski gozdarski prikolici. 15 % manjša teža cepilnika od konkurenčnih produktov poskrbita za lažji transport cepilnika. Napredna zasnova pa možnost uporabe na prikolici. Vsem cepilnikom prilagodimo priklope oziroma Vam pomagamo pri izdelavi samega vpetja.

Naslov

N: Podlipovica 6, 1411 Izlake

E: info@bagerski-cepilnik.si

T: 041/791-037

Delovni čas

Ponedeljek – petek
9.00 – 12.00 in 13.00 – 17.00 ure

Sobota

09.00 – 12.00 ure

Kontakt

Imate vprašanja v zvezi z našim cepilniki? Se želite pridružiti prodaji? Pošljite nam vprašanje in potrudili se bomo, da Vam odgovorimo v najkrajšem možnem času!